Γιώργος Κουσουρνάς

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1982. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στη Ρόδο και την υπηρεσία υπαίθρου στη Νάξο. Για ένα χρόνο, εργάστηκε στο Γ.Ν. Ρόδου “Ανδρέας Παπανδέου”, ως ειδικευόμενος χειρουργικής, στο πλαίσιο της ειδικότητας της Ουρολογίας. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ουρολογίας από την Α’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» το 2016. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Υποψήφιος διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα την Επανορθωτική Ουρολογία. Είναι κάτοχος του τίτλου FECSM (Fellow of the European Committee of Sexual Medicine), εξειδίκευση στη Σεξουαλική Ιατρική.

Οι τομείς ενδιαφέροντός του είναι η ανδρολογία (στυτική δυσλειτουργία, διαταραχές γονιμότητας, διαταραχές εκσπερμάτισης), η επανορθωτική και προσθετική ουρολογία (πεϊκή πρόθεση, συσκευές αποκατάστασης εγκράτειας, ουρηθροπλαστική), η λειτουργική ουρολογία και η γυναικολογική ουρολογία (ακράτεια, πρόπτωση πυελικών οργάνων).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και προγραμμάτων εξειδίκευσης στη χειρουργική ανδρολογία και επανορθωτική ουρολογία, ενώ έχει βραβευθεί ως εισηγητής επιστημονικών εργασιών σε πανελλήνιο επίπεδο. Παράλληλα, έχει επιδείξει σημαντική παρουσία ως προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια και συγγραφικό έργο σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και συγγράμματα ουρολογίας. Από το 2016 μέχρι σήμερα, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» και συνεργάτης των ιατρείων Λειτουργικής Ουρολογίας, Επανορθωτικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με εξειδίκευση στους τομείς της επανορθωτικής ουρολογίας και της ανδρολογίας. Είναι ενεργό μέλος πολλών διεθνών (EAU, ESGURS, GURS, ICS, ESSM, ISSM, SIU) και ελληνικών επιστημονικών κοινοτήτων (ΕΟΕ, ΟΝΟΓΟ, ΑΝΔΡΥΠΟ, ΕΕΟΟΓΕΚ). είναι εκλεγμένος Γραμματέας του τμήματος Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Νίκος Σπανός

Ο Νίκος Σπανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ουρολογίας από την Α’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» το 2019.

Οι τομείς ενδιαφέροντός του είναι η ανδρολογία (στυτική δυσλειτουργία, διαταραχές γονιμότητας, διαταραχές εκσπερμάτισης), η επανορθωτική και προσθετική ουρολογία (πεϊκή πρόθεση, συσκευές αποκατάστασης εγκράτειας, ουρηθροπλαστική) και η ενδοουρολογία (λιθίαση ανωτέρου-κατωτέρου ουροποιητικού, καλοήθης υπερπλασία προστάτη, ενδοσκοπική αντιμετώπιση παθολογιών κύστης-ουρητήρα-νεφρού).

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και διαπιστευμένος ακόλουθος του συμβουλίου ευρωπαίων ουρολόγων (Fellow of the European Board of Urology, FEBU).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και προγραμμάτων εξειδίκευσης στην Ουρολογία – Ανδρολογία και έχει επιδείξει συγγραφικό έργο σε επιστημονικά περιοδικά. Παράλληλα έχει βραβευθεί σε πανελλήνιο επίπεδο για το επιστημονικό του έργο.

Είναι ενεργό μέλος πολλών διεθνών (EAU, ICS, ESSM, ISSM, SIU) και ελληνικών επιστημονικών κοινοτήτων (ΕΟΕ, ΟΝΟΓΟ, ΑΝΔΡΥΠΟ, ΕΕΟΟΓΕΚ).

Εργάζεται ως επιμελητής στην Ουρολογική Κλινική του 251 ΓΝΑ. Παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και συνεργασίες με πολλές ιδιωτικές κλινικές στην Αττική.

Το ιατρείο

Το feMALEmed Athens βρίσκεται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από το Μέγαρο μουσικής και δίπλα στην ομώνυμη στάση του μετρό.

Το ιατρείο στεγάζεται στους χώρους της Ανάλυσης ΑΕ, πολυιατρείου με πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο βιοπαθολογικό διαγνωστικό τμήμα. Διαθέτει δύο ευρύχωρα εξεταστήρια και τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Συνεργασίες

Οι γιατροί του feMALEmed Athens, διατηρούν συνεργασίες με κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα στην Αττική.

Metropolitan General

Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου

Ευρωκλινική

Κεντρική Κλινική Αθηνών

Λευκός Σταυρός

Βιοκλινική Αθηνών

Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

Οι αξίες του feMALE med

N

Εμπειρία

Οι γιατροί μας έχουν εργαστεί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα επί σειρά ετών, αποκτώντας τεράστια εμπειρία στο αντικείμενο της Ουρολογίας.

N

Επαγγελματισμός

Βασική αρχή μας είναι η τήρηση των σωστών ενδείξεων, η πλήρης και ειλικρινής ενημέρωση των ασθενών και η ενδελεχής διερεύνηση κάθε περιστατικού.

N

Εξειδίκευση

Οι γιατροί μας έχουν εξειδικευτεί μέσω προγραμμάτων κορυφαίων πανεπιστημίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγχρόνως, ενημερώνονται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής και της Ουρολογίας.

N

Πρωτοποριακές μέθοδοι

Η ιατρική είναι μια δυναμική επιστήμη που συνεχώς εξελίσσεται. Τις εξελίξεις αυτές ακολουθούμε και προσφέρουμε, τόσο σε επίπεδο διάγνωσης, όσο και θεραπείας.

N

Εξατομικευμένη αντιμετώπιση

Κάθε ασθενής είναι διαφορετικός. Τόσο η διαγνωστική προσέγγιση, όσο και θεραπευτική αντιμετώπιση είναι απόλυτα εξατομικευμένες, πάντα όμως εναρμονισμένα με τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα.

N

Αποτελεσματικότητα

Η αποτελεσματικότητα είναι συνάρτηση της σωστής διάγνωσης και της εξατομικευμένης αντιμετώπισης, πάντα με γνώμονα τον ασθενή, τις ρεαλιστικές προσδοκίες και το βιώσιμο αποτέλεσμα.

210 7214010

6970097117

Γιώργος Κουσουρνάς

6983523156

Νίκος Σπανός

Ώρες λειτουργίας

Τρίτη 12.00 - 21.00

Πέμπτη 12.00 - 21.00

info@femalemed.gr

kousournas@femalemed.gr

Γιώργος Κουσουρνάς

spanos@femalemed.gr

Νίκος Σπανός

Ακολουθήστε μας στα social media

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 64, 115 28, Αθήνα

Σπανός-Κουσουρνάς