Ιατρικές υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στις αντίστοιχες ενότητες. Παράλληλα ενημερωθείτε για τις παθήσεις και τα προβλήματα που σας απασχολούν και διαβάστε για τις διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπευτικές μεθόδους που είναι διαθέσιμες στο ιατρείο μας.

Υπηρεσίες

Ανδρολογία

Η Ανδρολογία είναι η εξειδίκευση της Ουρολογίας που ασχολείται με τις παθήσεις του άνδρα. Οι παθήσεις αυτές μπορεί να σχετίζονται με:

 • θέματα αναπαραγωγής (υπογονιμότητα)
 • προβλήματα στύσης και εκσπερμάτισης (σεξουαλικές δυσλειτουργίες)
 • διαταραχές στη μορφολογία των έξω γεννητικών οργάνων (πεϊκή κάμψη, μέγεθος πέους)
 • προβλήματα λειτουργικά, λόγω του προστάτη (καλοήθης υπερπλασία, χρόνια προστατίτιδα)

Γυναικολογική Ουρολογία

Η Γυναικολογική Ουρολογία ασχολείται με παθήσεις και προβλήματα του γυναικείου ουροποιητικού συστήματος. Αυτά κυρίως είναι:

 • η ακράτεια ούρων και η πρόπτωση, που συχνά εμφανίζονται μετά από την κύηση και τον τοκετό λόγω χαλάρωσης του πυελικού εδάφους
 • ειδικά θέματα που αφορούν στο γεννητικό σύστημα, όπως οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες
 • οι ουρολοιμώξεις

Επανορθωτική Ουρολογία

Η Επανορθωτική Ουρολογία είναι η χειρουργική εξειδίκευση που χρησιμοποιεί προωθημένες χειρουργικές τεχνικές και προσθετικά υλικά για να δώσει λύση σε προβλήματα λειτουργικά και μορφολογικά του ουροποιογεννητικού συστήματος. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να είναι:

 • στενώματα ουρήθρας (ουρηθροπλαστική)
 • μετεγχειρητική ακράτεια ούρων και στυτική δυσλειτουργία (τεχνητός σφιγκτήρας, ταινίες ακράτειας, πεϊκή πρόθεση)
 • πεϊκή κάμψη
 • συρίγγια
 • κακώσεις ουρητήρων

Ενδοουρολογία

Η Ενδοουρολογία είναι η εξειδίκευση της ουρολογίας που ασχολείται με τις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους αντιμετώπισης παθήσεων του ανώτερου και κατώτερου ουροποιητικού. Τέτοιες παθήσεις είναι:

 • η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη
 • η λιθίαση του ουροποιητικού
 • ο επιφανειακός καρκίνος της ουροδόχου κύστης

 

Αποκλειστικές υπηρεσίες

Rezūm

To Rezūm είναι η πλέον πρωτοποριακή μέθοδος για την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και εφαρμόζεται σε αποκλειστικότητα από τους γιατρούς του feMALEmed.

Κρουστικά κύματα

Τα κρουστικά κύματα αποτελούν σήμαρα τη μοναδική θεραπευτική αντιμετώπιση για την στυτική δυσλειτουργία. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και η εμπειρία του feMALEmed, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες στο ιατρείο

Υπερηχογράφημα-triplex πέους

Ο υπερηχογραφικός έλεγχος είναι απαραίτητος για την αξιολόγηση δομικών προβλημάτων του πέους όπως στη νόσο Peyronie ή για την αξιολόγηση του βαθμού της στυτικής δυσλειτουργίας.

Ουρηθροσκόπηση-Κυστεοσκόπηση

Η ουρηθροκυστεοσκόπηση επιτρέπει την αξιολόγηση του εσωτερικού της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με τη χρήση εύκαμπτου ψυφιακού κυστεοσκοπίου τελευταίας γενιάς.

Ουροροομετρία

Η ουροροομετρία επιτρέπει την αντικειμενική αποτύπωση της διαδικασίας της ούρησης. με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η αξιολόγηση των λειτουργικών διαταραχών της ούρησης καθώς και η παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας μιας αγωγής.

Πλαστική χαλινού

Η πλαστική χαλινού είναι μια μικροεπέμβαση με λεπτα χειρουργικά εργαλεία που μπορεί να γίνει σε περιβάλλον εξωτερικού ιατρείου με αριστα αποτελέσματα και άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.

Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων

Τα κονδυλώματα αποτελούν τη δερματική εκδήλωση του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV). Η καταστροφή των βλαβών με ηλεκτροεξάχνωση, πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα στο ιατρείο μας, με άριστη αποτελεσματικότητα.

Αντιμετώπιση φίμωσης-Περιτομή

Η φίμωση είναι η κατάσταση κατά την οποία η βάλανος δε μπορεί να αποκαλυφθεί λόγω της πόσθης. Στην περίπτωση αυτή, η περιτομή είναι σε θέση να δώσει λύση στο πρόβλημα με την πλαστική αφαιρεση της περίσσειας του δέρματος

Ενδοπεϊκές ενέσεις

Οι ενδοπεϊκές ενέσεις αποτελούν μια εξαιρετική λύση στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας. Απευθύνονται σε όσους τα χάπια ενδεχομένως δε φέρνουν αποτελέσματα. Οι ενδοπεϊκές ενέσεις είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές.

Εργαστηριακός έλεγχος

Η ύπαρξη του εργαστηρίου στον ίδιο χώρο με το ιατρείο, μας δίνει τη δυνατότητα διενέργειας κάθε απαραίτητης εξέτασης άμεσα, γρήγορα και αξιόπιστα. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται η ταλαιπωρία των ασθενών και επιταχύνεται η διαγνωστική διαδικασία.

Φόρμα επικοινωνίας

6970097117

Γιώργος Κουσουρνάς

Ώρες λειτουργίας

Τρίτη 12.00 - 21.00

Πέμπτη 12.00 - 21.00

kousournas@femalemed.gr

Γιώργος Κουσουρνάς

Ακολουθήστε μας στα social media

Ευεργέτου Γιαβάση 7, 15342, Αγία Παρασκευή

Κουσουρνάς